Haz

EĞİTİM BİLGİLERİNDE EKSİKLİK YA DA HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ÖĞRENCİLERİMİZİN ADAY İŞLEMLERİ SAYFASINDAN BİLGİLERİNİ KONTROL EDEREK OKUL İDARESİ İLE İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.ÖNEMLE DUYURULUR.

Ataşehir Anadolu Lisesi Resim Sergisi

Özel Öğrenci Etüt Merkezleri

Mrt

Ataşehir Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Ortak Sınav Takvimi aşağıda görüldüğü gibidir.

Öğretmen Veli Görüşme Saatleri

Destekleme ve Yetiştirme Kurs Takvimi

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI
2.DÖNEM SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Ock

Ataşehir Anadolu Lisesi Ortalama Yükseltme Sınavı

Ock

Başarısız olduğunuz ve Ortlama yükseltmek istediğiniz derslerden 10-13 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Ortalama  Yükseltme Sınavına sadece dilekçe vererek girebilirsiniz.

Boş dilekçe örneklerini ilgili müdür yardımısından Cuma günü alarak Pazartesi günü 12.00 a kadar teslim etmeniz gerekmektedir.

Dilekçelerde veli ve öğrenci imzası olmak zorundadır. En fazla 3 dersten sınava girebilrsiniz.

Sınav programı ve sınava giren öğrenciler 09 Ocak 2017 akşamı okul web sayfasından ilan edilecektir.

Ara

Deneme Sınavı nedeni ile 29 Aralık 2016 Perşembe Günü yapılması planlanan İngilizce, Coğrafya ve Seçmeli Türk Edebiyatı derslerinin ortak sınav tarihi 02.01.2017 tarihine ertelenmiştir.

Ayrıca 11.01.2017 tarihinde yapılacak olan İngilizce Ortalama Yükseltme Sınavı 13.01.2017 tarihine alınmıştır. Güncel tarihler aşağıdaki gibidir.

Ataşehir Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortak Sınav Programı