Ara

Geçen sene mezun olamayıp belirli nedenlerden kalan ve yüksek öğrenime kayıt yaptıramayan öğrenciler ile ilgili 18 Aralık 2017 tarihine kadar sınav yapılması ve başarılı olanlara diploma düzenlenmesi hususu aşağıdaki yazıda belirtilmiştir.

İŞLETME ve DEMOKRASİ dersinin sınavları Ortak Sınav Programından çıkarılmıştır.

Ara

10 Kasım Atatürk´ü Anma günü dolasıyla ilçe düzeyindeki programı okulumuz düzenyecektir. Ortak sınavlar 10 kasımdan sonraya 1 hafta ileri tarihe alınmıştır. Yeni takvim aşağıdaki resimde gözüktüğü gibidir.

Ataşehir Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 24 Ekim 2017 Salı günü saat 15:00 da okulumuzda yapılacaktır.

Ataşehir Anadolu Lisesi

DYK-2017-2018 1.DÖNEM PROGRAMI

Eyl

Kurs başvurularının devam etmesi ile bazı öğrencilerimiz cilt numaralarını bilmedikleri için başvuru yapamıyorlardı. Artık nüfus cüzdan seri numarası ile giriş yapmak mümkün.

Kurs başvurularında öğrenci şifresi yoktur. Öğrenci Eokul bilgileri ile giriş yapabiliyor.

Kurs başvurularında adım şu şekildedir: eba.gov.tr, E-KURS, eba öğrenci girişi-E-okul Bilgileri ile giriş.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurs Başvuruları başladı. Kurslara başvurmadan önce tüm öğrencilerimizin bilgilerini kontrol ederek bilgilerin yer aldığı alanın sağ alt kısmında bulunan bilgilerimi güncelle butonu kullanarak güncellemeleri gerekmektedir.

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SORUMLULUK SINAVI

Ataşehir Anadolu Lisesi 2017-2018 Destekleme ve Yetiştirme Kurs Takvimi