Ataşehir Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 24 Ekim 2017 Salı günü saat 15:00 da okulumuzda yapılacaktır.

Ataşehir Anadolu Lisesi

DYK-2017-2018 1.DÖNEM PROGRAMI

Eyl

Kurs başvurularının devam etmesi ile bazı öğrencilerimiz cilt numaralarını bilmedikleri için başvuru yapamıyorlardı. Artık nüfus cüzdan seri numarası ile giriş yapmak mümkün.

Kurs başvurularında öğrenci şifresi yoktur. Öğrenci Eokul bilgileri ile giriş yapabiliyor.

Kurs başvurularında adım şu şekildedir: eba.gov.tr, E-KURS, eba öğrenci girişi-E-okul Bilgileri ile giriş.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kurs Başvuruları başladı. Kurslara başvurmadan önce tüm öğrencilerimizin bilgilerini kontrol ederek bilgilerin yer aldığı alanın sağ alt kısmında bulunan bilgilerimi güncelle butonu kullanarak güncellemeleri gerekmektedir.

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SORUMLULUK SINAVI

Ataşehir Anadolu Lisesi 2017-2018 Destekleme ve Yetiştirme Kurs Takvimi

Haz

EĞİTİM BİLGİLERİNDE EKSİKLİK YA DA HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ÖĞRENCİLERİMİZİN ADAY İŞLEMLERİ SAYFASINDAN BİLGİLERİNİ KONTROL EDEREK OKUL İDARESİ İLE İRTİBATA GEÇMELERİ GEREKMEKTEDİR.ÖNEMLE DUYURULUR.

Ataşehir Anadolu Lisesi Resim Sergisi