Haz

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE DAĞITIMI 08/06/2018 SAAT 11.00 DE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE DUYURULUR.

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevim AYTEMİZ GÜLER ‘in öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi 28 Mayıs Pazartesi okulumuzun giriş katında11:45 ‘te açılacaktır. Sergi açılışından sonra Müzik Öğretmenimiz Boran YILDIZ’ ın öğrencilerinin müzik dinletisi olacaktır. Sergi 28 Mayıs ve 4 Haziran arasında devam edecektir. Tüm sanatseverler davetlidir.

Ortak Sınav Programında küçük değişiklikler yapıldı. 22/03/2018

2017-2018 2.Dönem Ortak Sınav Programı

Şbt

Destekleme ve Yetiştirme Kurs Başvurusu yapmadan önce mutlaka bilgilerinizi aşağıda resimde gözüktüğü kontrol ederek hata varsa mutlaka güncelle butonuna tıklayınız.

Ock

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 19.01.2018 cuma günü sona erecek, karneler saat 10:30 dağıtılacaktır.

Ara

Geçen sene mezun olamayıp belirli nedenlerden kalan ve yüksek öğrenime kayıt yaptıramayan öğrenciler ile ilgili 18 Aralık 2017 tarihine kadar sınav yapılması ve başarılı olanlara diploma düzenlenmesi hususu aşağıdaki yazıda belirtilmiştir.

İŞLETME ve DEMOKRASİ dersinin sınavları Ortak Sınav Programından çıkarılmıştır.

Ara

10 Kasım Atatürk´ü Anma günü dolasıyla ilçe düzeyindeki programı okulumuz düzenyecektir. Ortak sınavlar 10 kasımdan sonraya 1 hafta ileri tarihe alınmıştır. Yeni takvim aşağıdaki resimde gözüktüğü gibidir.