Etiket Sonuçları: Anadolu

Umudum Öğretmenim Projesi Sinema Etkinliği

Ock

Almanya ve Macaristan ile Ekim ayından beri yürüttüğümüz “Genç Kuşaklarda Nezaket ve Görgü Kuralları” konulu projemizin 3. Video Konferansını bugün 16.01.2019 tarihinde gerçekleştirdik.

Bu konferansta, “Genç Kuşak için Nezaket ve Görgü Kuralları Ne Kadar Önemli?” sorusuna cevap aradığımız anket sonuçlarımızı karşılaştırdık. Sonuçları ve tüm faaliyetlerimizi görmek için sizleri aşağıdaki link aracılığıyla sayfamıza davet etmek isteriz.

Ataşehir Anadolu Lisesi

eTwinnning ve Erasmus Projeleri Kulübü

Öğrencileri

Ock

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Veli Akademileri” projesi kapsamında, okulumuzda 26.12.2018 tarihinde; okul psikolojik danışmanı Şeyda YURTSEVER GÜRKAN tarafından “Aile İçi İletişim” konulu seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. Seminerde ergenlik dönemi özellikleri, çocuk yetiştirme tutumları ve etkili iletişim konularına değinilmiş ve velilerimizle görüş alış-verişinde bulunulmuştur. Katılan velilerimize teşekkür eder, her ay düzenlenmesi planlanan veli eğitimlerimize katılımınızı bekleriz

Ara

e-Twinning Projemiz Kapsamında Ortaklarımızla İlk Video Konferansımızı 5.12.208 tarihinde gerçekleştirdik.

“How Important are Politeness and Manners for Young People?” konulu anket sorularını tartıştık.

Proje kapsamında video konferans çalışmalarımız devem edecek.

Avrupa Birliği ve e-Twinning Projeleri Kulübü

ataşehir anadolu lisesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ

Kas

Okulumuz öğretmenlerine personlelerine ve servis şoförlerine " DİYABET ve İNSULİN " eğitimi verildi.

Kas

Macaristan ve Almanya ile yürüttüğümüz eTwinning Projemizin ilk ürünleri-15 Kasım 2018

Kas

Okulumuzda Mustafa Kemal Atatürk´ü anma programı  saat 9:05 de öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası için "Maskeni Tak Lösemili Çocuklara Umut Ol" Farkındalık Projesine bizde katıldık.

ORTAK SINAV PROGRAMI-DEĞİŞİKLİK

OKULUMUZ ÇANAKKALE GEZİSİ